• Pomagamo vam preprečiti nočne more domačih mojstrov

    Profesionalna izvedba se od domačih mojstrov razlikuje po tem, da se vse začne z skrbnim načrtovanjem, čimvečjo zaščito prostora in natančno izvedbo. Pokličite nas za nadaljnje svetovanje.

Pitna voda: naš najbolj dragocen vir

Pitna voda je naš najbolj dragocen vir, ki ga potrebujemo za ohranjanje življenja, pa tudi za ohranjanje osebne higiene. Izpolnjevati mora najstrožje standarde kakovosti in je zato ustrezno strogo nadzorovana. Geberit s sistemi, ki so izdelani v Evropi, zagotavlja, da je raven kakovost vode v zgradbi enaka kakovosti vode, ko ta zapusti oskrbovalno omrežje. Strokovna znanja in izkušnje Geberit – rezultat večdesetletnih izkušenj in nenehnega dodatnega razvoja v naših lastnih oddelkih za raziskave in razvoj – zagotavlja vodovodnim inštalaterjem, projektantom sanitarnih sistemov, upravljalcem in lastnikom hiš zanesljive sodobne rešitve, ki vedno ustrezajo najnovejšim standardom in predpisom.

Navajamo le nekatere od številnih dobrih razlogov, zakaj je tudi pri izbiri cevnega sistema pomembna pravilna odločitev:

  • Geberit je odporen proti vroči vodi in komprimiranemu zraku.
  • Geberit je 100% živilsko neoporečen.
  • Notranja površina sistema je zelo gladka, brez vijačnih spojev, zato so izgube pri trenju minimalne in s tem je zmanjšana tudi možnost nalaganja vodnega kamna in usedlin.
  • večletna garancija
  • izjemno varna tehnika spajanja s press sistemom.
... svoj pogled usmerite naprej - vgradite bodočnost!