Euroval talno gretje

Harreither se je že pred 25 leti odločil raziskati kje so skrajne možnosti talnega ogrevanja.

Dimenzije: 24 x 17 mm

Edina cev za talno ogrevanje z inovativnim ovalnim presekom

  • Majhen premer [1]: za najmanjše možne zavojne radije in majhne razmike pri polaganju.
  • Velik premer [2]: za čim boljši prenos toplote.
  • Optimirana debelina sten cevi za enakomernejšo porazdelitev temperature na površini.
  • Odlikovana z evropskim patentom in evropsko blagovno znamko.
  • Za enakomerno topla in udobna tla.
  • 15–letna pisno zagotovljena polna garancija.

Rešitev je EUROVAL®.
Cevni sistem Euroval®, ki je edinstven po obliki in funkcionalnosti, je rezultat lastnih raziskav v razvojnem oddelku Harreither. Z njim lahko v primerjavi s standardnimi sistemi hitreje dosežemo želeno sobno temperaturo, njena porazdelitev pa je enakomernejša.

Kakovost zagotavljamo z lastno proizvodnjo, ki je podvržena najstrožjim merilom. Visoko temperaturno obstojna umetna masa v kombinaciji z najsodobnejšo ekstruzijsko tehniko in visoko usposobljenimi izvajalci zagotavlja vseživljenjsko garancijo sistema. Dobre izkušnje z ovalnimi cevmi (na stotine tisočev vgrajenih sistemov v več kot tridesetih letih) omogočajo, da vam za sistemsko rešitev Euroval® lahko ponudimo polno 15-letno garancijo, ki jo je pisno potrdila ena največjih premoženjskih zavarovalnic.

Notranja uporaba: talno ogrevanje Euroval za udobno klimo v prostoru.

Zunanja uporaba: brez snega in vedno suha pot vgaražo.

Pomembna je tudi tehnika polaganja ...

V času razvoja in proizvodnje sistemske cevi Euroval® smo vsak detajl večkrat skrbno pretehtali, ga izpopol­njevali in temeljito preizkusili. Sistem mora biti prepričljiv kot celota. Šele, ko so v hiši dokončno položene talne obloge smo dosegli svoj cilj – navdušenje na obrazih naših kupcev. Zaradi tega tudi pri načinu polaganja ničesar ne prepuščamo naključju. Glede na vaše želje in potrebe izračunamo in dimenzioniramo način polaganja za vsak prostor posebej, zagotavljamo pa tudi izvedbo in obvezno vgradnjo predpisanih materialov. Šele skupek vseh detajlov nam omogoča čudovito izkušnjo udob­nega bivanja.